Nena Me Femijen

Piktura “Nena me Femijen” eshte nje punim qe transmeton nje emocion te vecante. Nje material i cili personifikon jeten dhe vazhdimesine, personifikon perkushtimin e palodhur te nenave dhe sublimon figuren e familjes dhe perkujdesit. Paraqet nje figure protektive e cila mban ne krahe te pacenuar te birin dhe kujdeset ti jape qetesisht jete nga jeta e saj.