Më 28 nëntor 1912

Më 28 nëntor 1912, në mbledhjen e parë të Kuvendit Kombëtar të Vlorës, u nënshkrua Deklarata e Pavarësisë së Shqipërisë, pjesa shqip hartuar nga Luigj Gurakuqi, dhe pjesa turqisht nga Ismail Qemali…

Nena Me Femijen

Piktura "Nena me Femijen" eshte nje punim qe transmeton nje emocion te vecante. Nje material i cili personifikon jeten dhe vazhdimesine, personifikon perkushtimin e palodhur te nenave dhe sublimon figuren…