Nena Me Femijen

Piktura "Nena me Femijen" eshte nje punim qe transmeton nje emocion te vecante. Nje material i cili personifikon jeten dhe vazhdimesine, personifikon perkushtimin e palodhur te nenave dhe sublimon figuren…

Doktor Prela

Ndoc Martin Camaj lindi në Shkodër në vitin 1880. Ishte nxënës i Kolë Idromenos, i cili e drejtoi atë në rrugën e artit. Prej vitit 1904-1907 ishte bursist dhe frekuentues i Shkollës Normale në Kolegjin…